Po przesłaniu utworu będzie on domyślnie dostępny na całym świecie. Możesz jednak ograniczyć dostępność utworów przesłanych bezpośrednio według terytorium na karcie Uprawnienia w ustawieniach utworu:
- Przejdź do strony utworów
- Wybierz utwór, który chcesz edytować, klikając menu z trzema kropkami, a następnie klikając „Edytuj”.
- Kliknij kartę „Ustawienia zaawansowane”
- Przewiń w dół do sekcji Blokowanie geograficzne i wybierz dostępność swojego utworu
Uwaga: Ta funkcja jest dostępna tylko dla subskrybentów Artist Pro.